برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در شرایط کنونی کشور، یک ایده عالی بود

به گزارش وبلاگ معین ، مصطفی نجار، مدیر بازرگانی انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در گفت وگو با روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران بیان نمود: هرساله نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در اردیبهشت ماه شور و نشاط خاصی به جامعه می بخشید و مردم را در حال و هوای کتاب قرار می داد که سال جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزاری این رویداد مهم به صورت فیزیکی میسر نشد. فکر و ایده برگزاری نمایشگاه مجازی، در شرایط کنونی کشور، عالی بود. استقبال بسیاری خوبی هم از نخستین دوره این نمایشگاه به عمل آمد.

برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در شرایط کنونی کشور، یک ایده عالی بود

وی با اشاره به کار ستودنی خانه کتاب و ادبیات ایران در برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب مطرح نمود: به هرحال هر کار جدیدی در ابتدای راه نواقصی هم دارد که در این نمایشگاه این نواقص هر روز کمرنگ تر و شرایط بهتر شد. در صورت تداوم در دوره های بعد شاهد برگزاری بهتر این رویداد خواهیم بود؛ هرچند در نخستین گام هم شروع خیلی خوبی داشت.

این فعال حوزه نشر اظهار کرد: دسترسی همه مردم ایران به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به دلیل بعد مسافت، اسکان و هزینه های سفر، میسر نبود و به طور مثال هموطنان ما در شهرهای استان سیستان و بلوچستان یا بعضی استان های دیگر به سختی می توانستند در این رویداد فرهنگی حضور پیدا نمایند. اما در نمایشگاه مجازی کتاب، همه عناوین در موضوعات متنوع پیش روی مخاطبان و دوست داران کتاب نهاده شد.

نجار در سرانجام گفت: انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 420 عنوان کتاب در نخستین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران عرضه کرد که بیش از 30 عنوان از این آثار در سال 99 به چاپ رسیده اند.

نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن شروع و تا دهم بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir ادامه خواهد داشت.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در شرایط کنونی کشور، یک ایده عالی بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در شرایط کنونی کشور، یک ایده عالی بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید