دنده کباب با سس پرتقال چیلی

به گزارش وبلاگ معین، دنده کباب یکی از خوش طعم ترین غذاها برای دوستداران گوشت قرمز است اما همواره آن را بدون سس خورده ایم، به شما پیشنهاد می کنیم این بار با سس تند پرتقالی آن را امتحان کنید و لذت ببرید.

دنده کباب با سس پرتقال چیلی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 6 ساعت

مواد لازم

  • 2 کیلوگرم دنده کباب
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
  • 3 عدد کنگرفرنگی خرده شده
  • 6 حبه سیر رنده شده
  • یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه
  • رازیانه
  • چیلی خشک
  • نصف پیمانه آب گوشت
  • 4 نوار باریک پوست پرتقال
  • نصف پیمانه آب پرتقال
  • ¼ پیمانه سویا سس
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • نارنگی پوست کنده

طرز تهیه

1- دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.

2- تره فرنگی ها را داخل آرام پز بریزید و گوشت ها را روی آنها قرار دهید. سیر، زنجبیل، رازیانه و فلفل چیلی را اضافه کنید. در یک کاسه میانه، آب گوشت، پوست پرتقال، آب پرتقال، سویا سس و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها داخل آرام پز بریزید. آنها را بین 6 تا 11 ساعت بپزید.

3- با کف گیر سوراخ دار، گوشت ها را داخل بشقابی بریزید و گرم نگه دارید. بقیه مواد را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. چربی اضافه آب گوشت را بگیرید و دور بریزید. روی گوشت ها گشنیز تازه بریزید و با آب گوشت سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 834
  • چربی: 66 گرم
  • کلسترول: 152 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 986 میلی گرم
  • پتاسیم: 724 میلی گرم
  • کلسیم: 81 میلی گرم
  • آهن: 5 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "دنده کباب با سس پرتقال چیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دنده کباب با سس پرتقال چیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید