نگاه آماری به رقابت های کشتی قهرمانی دنیا

به گزارش وبلاگ معین، رقابت های قهرمانی دنیا در نروژ در حالی به سرانجام رسید که هر دو تیم آزاد و فرنگی ایران در دستیابی به مدال طلا پیروز بودند و در مجموع با کسب 7 مدال طلا و 13 مدال رنگارنگ، یک رکورد تاریخی را بر جای گذاشتند.

نگاه آماری به رقابت های کشتی قهرمانی دنیا

به گزارش وبلاگ معین و به نقل از فدراسیون کشتی، در حالی که در سال های اخیر و در دوره های گذشته رقابت های دنیای، دستیابی کشتی گیران کشورمان و یا حضور آن ها در ملاقات فینال بسیار سخت و سخت شده بود و در بیشتر مواقع در کشتی به تک مدال های طلای حمید سوریان و یا حسن یزدانی امیدوارم بودیم، اما در سایر اوزان امیدی به کسب مدال طلا از سایر کشتی گیران نبود و به نوعی انتها در بیشتر رقابت ها انتها کار تیم های کشورمان با کسب مدال های نقره و برنز و تک مدال های طلا بود.

از سوی دیگر مسئله مهمی که دغدغه کشتی کشورمان در سال های اخیر بود و به نوعی با آن دست به گریبان بود، رویارویی با حریفان روس و یا آمریکایی بود که در بیشتر مواقع نتایج کشتی گیرانمان از پیش مشخص شده بود.

این موضوع به حدی به چشم می آمد که به عنوان مثال در جام های دنیای سال های نه چندان دور که به میزبانی کشورمان برگزار شده بود، همه کشتی دوستان قهرمانی را برای تیم پر قدرت روسیه کنار گذاشته بودند و شاید دلخوش به عنوان نایب قهرمانی و یا سومی تیم ایران بودند.

موضوعی که در بیشتر کشتی های نمایندگان کشورمان در رقابت های دنیای پیشین دیده می شد، حفظ نشدن نتیجه در دقایق انتهای و از دست دادن مدال و یا حضور در ملاقات فینال بود و به نظر می رسید کشتی گیران از نظر روحی و روانی و یا تاکتیکی و فنی آمادگی کامل برای حضور در مسابقات را ندارند.

اما نقطه عطف کسب مدال طلا به وسیله کشتی گیران ایرانی و جسارت و دلاوری های آن ها از قلب کشور مدعی قهرمانی کشتی آزاد دنیا کلید خورد، جایی که دلاوران جوان ایرانی توانستند با کسب 5 مدال طلا مقتدرانه بعنوان قهرمانی دست یابند و شانه کشتی گیران روس را در خانه خود به خاک بمالند.

این جسارت و روحیه مبارزه طلبی در میان کشتی گیران ما چه در آزاد و چه در فرنگی با حضور جوانان پرامید و کشتی گیران با تجربه در رقابت های دنیای نروژ بار دیگر نمایان شد تا نوید روزهای خوبی را برای کشتی آزاد و فرنگی کشورمان بدهد.

قطعا با ادامه این فرایند و حمایت های لازم از سوی مسئولان و بعلاوه مدیریت کادرهای فنی و حمایت و پشتیبانی فدراسیون کشتی و در اختیار قراردادن فضا و امکانات لازم، نوید این را خواهد داد که ما در رقابت های المپیک 2024 و در نهایت 2028 بتوانیم در صدر کشتی دنیا بدرخشیم.

اما نکته مهم و قابل تعمق اینکه کشتی فرنگی پس از 5 دوره رقابت های دنیای که دستش از طلا دور مانده بود به یکباره جبران سال های اخیر را با کسب 4 مدال رنگارنگ کرد.

ضمن اینکه کسب در 10 سال گذشته کشتی آزاد 7 مدال طلا و کشتی فرنگی 7 مدال طلا و در مجموع 14 مدال طلا کسب نموده بودند که با کسب 7 مدال طلا به وسیله این دو تیم در مسابقات دنیای نروژ، کشتی ایران به میزان 5 دوره رقابت های دنیای گذشته مدال طلا کسب کرد.

در انتها آمار کسب شده مدال های طلا به وسیله کشتی گیران کشورمان در 10 دوره گذشته رقابت های دنیای آمده است:

کشتی آزاد:

2009 هرنینگ (دانمارک) : 66 کیلوگرم: مهدی تقوی (طلا)

2010 مسکو (روسیه): بدون طلا

2011 استانبول (ترکیه): 66 کیلوگرم: مهدی تقوی (طلا) - 96 کیلوگرم: رضا یزدانی (طلا)

2013 بوداپست (مجارستان): 55 کیلوگرم: حسن رحیمی (طلا) - 96 کیلوگرم: رضا یزدانی (طلا)

2014 تاشکند (ازبکستان): بدون طلا

2015 لاس وگاس (آمریکا): بدون طلا

2016 بوداپست (مجارستان): بدون طلا

2017 پاریس (فرانسه): 86 کیلوگرم: حسن یزدانی (طلا)

2018 بوداپست (مجارستان): بدون طلا

2019 نورسلطان (قزاقستان): 86 کیلوگرم: حسن یزدانی (طلا)

کشتی فرنگی:

2009 هرنینگ (دانمارک) : 55 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا)

2010 مسکو (روسیه): 55 کیلوگرم: 55 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا) - 96 کیلوگرم: امیر علی اکبری (طلا)

2011 استانبول (ترکیه): 60 کیلوگرم: امید نوروزی (طلا) 66 کیلوگرم: سعید عبدولی (طلا)

2013 بوداپست (مجارستان): 84 کیلوگرم: طالب نعمت پور (طلا)

2014 تاشکند (ازبکستان): 59 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا)

2015 لاس وگاس (آمریکا): بدون طلا

2016 بوداپست (مجارستان): بدون طلا

2017 پاریس (فرانسه): بدون طلا

2018 بوداپست (مجارستان): بدون طلا

2019 نورسلطان (قزاقستان): بدون طلا

کاظم پرورده - فدراسیون کشتی

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "نگاه آماری به رقابت های کشتی قهرمانی دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاه آماری به رقابت های کشتی قهرمانی دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید