آب هویج و سرطان

به گزارش وبلاگ معین، تحقیقات نشان می دهند که مصرف میوه ها و سبزیجات کاروتینوئید با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. در این مقاله اطلاعاتی راجع به سبزیجات حاوی بتا کاروتن بالا مانند هویج ارائه شده است.

آب هویج و سرطان

مترجم: امین حسین پور

منبع:راسخون

تحقیقات نشان می دهند که مصرف میوه ها و سبزیجات کاروتینوئید با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. در این مقاله اطلاعاتی راجع به سبزیجات حاوی بتا کاروتن بالا مانند هویج ارائه شده است.

هویج منبع غنی از بتا کاروتن و ویتامین A است. هویج بعلاوه منبع خوبی از فیبر ، پتاسیم ، منگنز ، فسفر ، مهمیم و غیره است. در واقع، تحقیقات نشان داده اند که هویج و سرطان ارتباط قابل توجهی دارند. این باور وجود دارد که آب هویج برای کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان بسیار مفید است.

فواید هویج و سرطان

مواد مغذی آب هویج

آب هویج سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و مواد ضرروی لازم دیگر برای بدن است. آب هویج حاوی ویتامین A ، C ، D ، E ، K ، B1 و B6 به همراه آهن ، کلسیم ، گوگرد ، مس ، مهمیم ، فسفر ، سدیم و پتاسیم است. هر یک از این ویتامین ها و مواد معدنی نقش مهمی در مقابله با سرطان ایفا می نمایند. علاوه بر این، آب هویج حاوی بتا کاروتن است که برای مقابله با سرطان بسیار مفید می باشد.

مواد مغذی مفید اصلی

ویتامین E: اولین ترکیب قوی در هویج که به مقابله با سرطان یاری می نماید، ویتامین E است. ویتامین E به 3 شکل شیمیایی مختلف وجود دارد که عبارتند از آلفا ، بتا و گاما توکوفرول. این ها با همدیگر ویتامین E کمپلکس نامیده می شوند. مطابق یکی از تحقیقاتی که اجرا شده است، ویتامین E با رشد و تقسیم سلول های ضرروی برای حفظ سلامت بافت ها ارتباط دارد. تحقیقات نشان می دهند که با قرار گرفتن بافت های سرطانی در معرض ویتامین E، آن ها دیگر به رشد خود ادامه نمی دهند. علاوه بر این، ویتامین E دستگاه ایمنی را تقویت می نماید که به نوبه خود به مبارزه با سرطان یاری می نماید.

ویتامین A: مصرف هویج یا آب هویج می تواند به بازگرداندن بینایی 6 به 6 یاری کند. این خاصیت هویج به ویتامین A موجود در آن نسبت داده می گردد. 200 گرم آب هویج حاوی بیش از 50000 واحد ویتامین A است.

بتا کاروتن: هویج به خاطر وجود بتا کاروتن در آن می تواند به جلوگیری از سرطان سینه و پوست یاری کند. بتا کاروتن یک آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکال های آزاد یاری می نماید. بتا کاروتن بعلاوه با جلوگیری از دژنراسیون سلولی از پوست محافظت می نماید. در نتیجه، بتا کاروتن از پیری هم جلوگیری می نماید. جدا از این، خواص ضد سرطانی هویج از ایجاد سرطان جلوگیری می نمایند.

مواد مغذی دیگر

مواد مغذی دیگر موجود در هویج مانند ویتامین B و C به حفظ و تحریک کارکردهای ضرروی بدن مانند متابولیسم ، سلامت دندان ها و استخوان ها ، تقویت دستگاه ایمنی ، بهبود گوارش ، افزایش قدرت بینایی ، یاری به سلامت پوست و غیره یاری می نمایند. این ترکیبات به جلوگیری از سرطان ریه و سرطان خون یاری می نمایند.

بسیاری از متخصصین تغذیه مصرف هویج را به خاطر فواید متعدد آن برای سلامتی توصیه می نمایند.

منبع: راسخون

به "آب هویج و سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب هویج و سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید