آشنایی با پنیر کممبر و چند روش مصرف آن

به گزارش وبلاگ معین، پنیر کممبر اولین بار به سال 1971 در کشور فرانسه از شیر خام تهیه شد. اما امروزه عدهٔ کمی آن را به روش قدیمی و از شیر خام تهیه می نمایند. انواع عالیِ کممبر امروزه از شیر پاستوریزه به عمل می آیند. کممبر تازه بافتِ تُرد و سختی دارد، با طعمی ملایم و مطبوع. اما در جریان عمل آمدن بخش داخلی آن نرم و روان می گردد و پوستهٔ بیرونی آن سفید و کمی سخت تر از داخلش.

آشنایی با پنیر کممبر و چند روش مصرف آن

نکاتی در خصوص خوردن پنیر کممبر

  • برترین دما برای خوردن این پنیر دمای خود اطاق است، پس قبل از مصرف این پنیر وقتی آن را از یخچال در می آورید به مدت 30 دقیقه روی میز قرار دهید و سپس میل نمایید. این پنیر برای سرد خوردن ساخته نشده، بنابراین وقتی کممبر را از یخچال خارج می کنید فرصت دوباره زنده شدن را به آن می دهید و به خودتان هم بخت چشیدن آن با مزه ای که مد نظر سازنده اش بوده را!
  • پوستهٔ بیرونی کممبر را حتماً میل کنید. بله، اگر دفعهٔ اولی است که از این پنیر می خورید، شاید بترسید. اما جای نگرانی نیست. کممبر از نوعی کپک شده که مزهٔ بسیار تند و تیز و خوشی را به این پنیر می دهد، خود را از خوردن پوسته آن محروم نکنید.
  • نان از قدیم دوست پنیر بوده و نقش اسفنج طبیعی را برای آن ایفا نموده است. کممبر هم مثل بقیه پنیرها با هر نوع نانی خوشمزه می گردد. باگت و نان های حجیم دیگر، و حتی بیسکویت و ملوچه های ترد برای تغذیه در کنار کممبر عالی هستند.
  • اگر زمانی به یک رستوران شیک رفتید و دستور پنیر کممبر را به گارسون دادید، احتمالا او به شما پیشنهاد افزودن میوه و عسل به این پنیر را می دهد. پیشنهادش را رد نکنید، حتی این سفید دوست داشتنی را می توانید با انواع کلوچه میل نمایید.
  • سالاد، غذا و پیش غذای بسیار سالم تر و بهتری نسبت به بقیه غذاها است، اگر تمایل به اضافه کردن 100 کالری و 6 گرم پروتئین به سالاد خود را داشتید قطعاً از پنیر کممبر بهره ببرید. ترکیب کممبر با سیب، گلابی، و اغلب مغز و آجیل ها، بادام و بلوط به همراه کمی روغن و سرکه، یک غذای کامل و عالی را برای شما رقم می زند.
  • یک روش جالب برای خوردن این پنیر ذوب کردن آن است به این صورت که کممبر را داخل فویل گذاشته، آن را کامل می بندیم و سپس به مدت 30 دقیقه روی آتش ملایم می گذاریم. کممبر داغ را می توان در کنار میوه، مغز آجیل ها، و سبزیجات میل کرد. چه چیزی بهتر از این؟
  • یکی از موارد استفاده زیاد از این پنیر، افزودن آن به ماکارونی است. به این شکل که پنیر کممبر را با کمی پنیر گرویر، شیر و آرد مخلوط نموده و گرما می دهیم تا کاملا آب شوند. سپس به آنها ادویه می زنیم و با کمی ماکارونی می پزیم. بعد از یک هفتهٔ سخت و پر استرس می توانید خستگی خود را با خوردن این خوراک به دست فراموشی بسپارید.

شما می توانید از بین پنیر کممبر ساده، کممبر خامه ای، و کممبر تهیه شده از شیر بز انتخاب های غذایی خوبی داشته باشید.

منبع: کتاب کاله

به "آشنایی با پنیر کممبر و چند روش مصرف آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با پنیر کممبر و چند روش مصرف آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید