با سوپ تره فرنگی به جنگ سرماخوردگی بروید

به گزارش وبلاگ معین، سوپ تره فرنگی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که برای سرماخوردگی و درمان بیماری های ویروسی مفید است.

با سوپ تره فرنگی به جنگ سرماخوردگی بروید

به گزارش ، یکی از انواع سوپ های متداول در دنیا است که به دلیل وجود مواد بسیار مقوی در آن علاوه بر اینکه به عنوان پیش غذا سرو می گردد می تواند برای تقویت بدن و درمان بیماری های مثل سرماخوردگی نیز مفید باشد.

جالب است بدانید که تره فرنگی علاوه بر اینکه ارزش غذایی بالایی دارد، خاصیت های زیادی نیز دارد که از این خواص می توان به اثرات آنتی بیوتیکی آن اشاره نمود که برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر سوپ تره فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

شیر 1 لیتر

خامه 100 گرم

قلم گوساله 1 عدد

زرده تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع به اندازه کافی

تره فرنگی متوسط 6 عدد

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

برای آغاز باید پوره تره فرنگی را آماده کنیم برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و دو لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم سپس اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. در همین حین تره فرنگی ها را خرد می کنیم.

پس از اینکه آب جوش آمد تره فرنگی ها را به همراه مقداری زردچوبه و قلم گوساله به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل آب جوش قرار می دهیم تا به صورت کامل بپزند. پس از اینکه قلم گوساله مغز پخت شد، مغز استخوان را خارج می کنیم

و به همراه تره فرنگی و آب به جامانده در قابلمه درون میکسر می ریزیم و میکس می کنیم تا مغز قلم و تره فرنگی یکدست گردد (شبیه به پوره گردد). در ادامه قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم. آرد را به همراه روغن چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم به طوری که آرد گلوله نگردد.

پس از اضافه کردن شیر پوره تره فرنگی را که در مرحله اول درست نموده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم سپس مقداری نمک، فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم و پس از کم کردن حرارت زیر سوپ درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ به طور کامل جا بیفتد.

پس از اینکه سوپ آماده شد زرده تخم مرغ را درون ظرف سوپخوری می ریزیم و با چنگال به هم می زنیم تا بافتش باز گردد سپس سوپ را به ظرف سوپخوری اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در خاتمه پس از اینکه سوپ را در ظرف سوپ خوری کشیدیم آنرا با خامه به صورت دلخواه تزیین می کنیم. برای طعم بهتر و زیبایی سوپ تره فرنگی می توانیم از لیمو ترش و سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کنیم.

در صورتی که در هنگام پختن سوپ تره فرنگی با مشکل بریدن شیر روبرو شده اید فقط کافیست شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ در دمای محیط قرار دهید تا شیر تقریبا ولرم گردد و پس از اضافه کردن به سوپ نبرد و ظاهر سوپ را خراب نکند.

همانطور که می دانید در تهیه سوپ دست آشپز باز است و می تواند مواد مورد پسند خود را هم به سوپ اضافه کند. در سوپ تره فرنگی هم در صورت تمایل می توانید از سبزیجاتی مثل قارچ، هویج، گوجه فرنگی و … بهره ببرید.

منبع: آشپزی ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "با سوپ تره فرنگی به جنگ سرماخوردگی بروید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با سوپ تره فرنگی به جنگ سرماخوردگی بروید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید