زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر

به گزارش وبلاگ معین، اگرچه می توانیم مواد غذایی را برای مدت طولانی در فریزر حفظ کنیم، اما این به آن معنا نیست که کیفیتش برای همواره حفظ می گردد.

زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر

برای بسته بندی و نگهداری مواد غذایی در فریزر، مواد غذایی باید به خوبی در پلاستیک یا فویل آلومینیومی پیچیده گردد و یا در ظروف و کیسه های فریزر بسته بندی گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا با زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر آشنا شوید.

عناوین مطلب

  • سبزیجات
    • چه اصولی را رعایت کنیم؟
    • بعلاوه بخوانید:

سبزیجات

سبزیجات بسته به نوع مصرف آن ها از یک ماه تا یک سال قابل نگهداری در فریزر است. بعضی از سبزیجات، به ویژه سبزیجات برگ دار، باید قبل از یخ زدن تکه تکه و به اصطلاح بلغور شوند. قبل از انجماد سبزیجاتی که آب زیاد دارد، مانند گوجه فرنگی، آن را پوره کنید.

چه اصولی را رعایت کنیم؟

برای بسته بندی کردن باید به این نکته توجه داشته باشیم که بهتر است سبزیجات سرخ شده را منجمد نکنید.

بعلاوه توجه داشته باشید که چاقویی که برای برش دادن سبزی به کار می رود باید کاملا تیز باشد تا باعث آسیب و له شدن بافت سبزی نگردد. هرچه سبزی با چاقوی تیزتری خرد گردد، ارزش غذایی آن بیشتر حفظ خواهد شد.

فلفل دلمه ای: سه الی 4 ماه

کلم بروکلی: یک سال

هویج: یک سال

گل کلم: یک سال

کرفس: یک سال

ذرت: 8 ماه

لوبیا سبز : یک سال

سبزیجات برگ دار: 8 ماه

قارچ پخته شده: یک سال

قارچ خام: 8 ماه

نخود: 8 ماه

گوجه فرنگی: 3 الی 4 ماه

کدو حلوایی: یک سال

کدو سبز: 8 ماه

آووکادو: 5 ماه

بیشتر ما گوشتی را که خریداری نموده ایم بلافاصله در فریزر می گذاریم. تا زمانی که بسته بندی ایمن باشد، این ماده غذایی می تواند بین دو ماه الی یک سال در فریزر بماند.

بیکن:3 ماه

گوشت تکه تکه ریز: 5 ماه

گوشت همبرگر: 4 ماه

ژامبون: 2 ماه

جگر: 4 ماه

کباب: یک سال

سوسیس: 3 ماه

پیشنهاد مطالعه: 5 میوه و سبزی عجیب که شما را شگفت زده می نماید! را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زمان نگهداری سبزیجات و گوشت در فریزر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید