طرز تهیه سالاد توپی

به گزارش وبلاگ معین به نقل از ایران کوک، سالاد توپی یک نوع سالاد تزئینی و در مهمانی های تشریفاتی هوادار زیادی دارد که ما به شما آموزش میدهیم.

طرز تهیه سالاد توپی

مواد لازم سالاد توپی

سیب زمینیمتوسط 4 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
کالباس خرد شده1 لیوان
خیارشور5 عدد
فلفل دلمه ای کوچک1 عدد
کلم ، کاهو ، جعفری ، هویجبه مقدار لازم
سس مایونزبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد توپی

  1. سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید. سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست گردد. سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  2. خیارشورها را ریز رنده کنید. فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید (میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم بهره ببرید).
  3. کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته گردد (هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد).
  4. برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید ؛ میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید. همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها بهره ببرید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه سالاد توپی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد توپی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید